Henny Vrienten

Furthermore Mojo reports that the concerts will not be made up. Vrienten groeide op in Tilburg.


15 Henny Vrienten If You Love Me Santos Big Boys Boys

Concertorganisator Mojo laat op zijn website weten dat het besluit is genomen omdat zanger en bassist Henny Vrienten 73.

Henny Vrienten. Dat zei hij in het radioprogramma Met het oog op morgen. Hij werd bij het grote publiek bekend als zanger van de band Doe Maar Biografie 1960-1979. De Lijf aan Lijf-tournee met optredens in onder andere Paradiso en TivoliVredenburg wordt ook niet ingehaald.

1 day agoDe afscheidstournee van Doe Maar gaat niet door. 1 day agoVrienten gaat een ziekenhuistraject in voor onderzoeken laat concertorganisator MOJO weten. De organisatie en prins Bernhard de mede-eigenaar van het circuit hebben diverse grote Nederlandse artiesten gevraagd in ruil voor vrijkaarten op te treden.

Zanger Henny Vrienten zou nooit voor de koninklijke familie optreden. Mojo does not make any announcements about the nature of Van Vrientens disease. Dit optreden in Geleen had hun hoogtepunt moeten worden maar dat werd het niet.

De organisatie en prins Bernhard 51 de mede-eigenaar van het circuit hebben diverse grote Nederlandse artiesten gevraagd in ruil voor vrijkaarten. Over de aard van de ziekte van. Zanger Henny Vrienten 73 zou nooit voor de koninklijke familie optreden.

1 day agoDoor sjoertb op 22 september 2021 - 1301 De afscheidstour van Doe Maar moet worden gestaakt. Dat heeft concertorganisator MOJO woensdag laten weten als aanvulling op het nieuws dat de 73-jarige zanger ziek is. De voorman van Doe Maar reageerde hiermee op de rel rond de gratis optredens tijdens de Dutch Grand Prix.

Dat heeft concertorganisator Mojo vandaag bekendgemaakt. Henny Vrienten Hilvarenbeek 27 juli 1948 is een Nederlandse componist basgitarist gitarist pianist en zanger. Over de aard van de ziekte van Vrienten 73 worden geen mededelingen gedaan.

1 day agoDoe Maars farewell tour has been cancelled. Daarom zullen alle geplande concerten in oktober en november worden afgelast. De organisatie en prins Bernhard de mede-eigenaar van het circuit hebben diverse grote Nederlandse artiesten gevraagd in ruil voor vrijkaarten op te treden.

Een week later was Doe Maar de hoofdact op Pinkpop. Om een verkoudheid zal het niet gaan aangezien concertorganisator MOJO heeft laten weten dat de zanger een ziekenhuistraject voor onderzoeken ingaat. Zanger Henny Vrienten zou nooit voor de koninklijke familie optreden.

No statements are made as to what exactly he has. Henny Vrienten begeleidde ook op deze avonden André Hazes op gitaar. De afscheidstournee van Doe Maar is afgelast.

1 day agoHenny Vrienten ziek gaat ziekenhuistraject in Op sociale media wordt al volop gespeculeerd over de ziekte van Vrienten maar duidelijkheid is er dus niet. Dat zei hij in het radioprogramma Met het oog op morgen. Concert organizer Mojo says on its website that the decision has been made because singer and bassist Henny Vrienten 73 is ill.

De voorman van Doe Maar reageerde hiermee op de rel rond de gratis optredens tijdens de Dutch Grand Prix. Markrampling 12 hours ago. Bekend gezicht van de band Henny Vrienten kan.

1 day agoDoe Maar annuleert zijn afscheidstournee omdat bassistzanger Henny Vrienten ziek is. Dit besluit is genomen omdat voorman Henny Vrienten ziek is. 1 day agoDe afscheidstournee van Doe Maar is afgelast.

1 day agoDELFT - Henny Vrienten de voorman Doe Maar gaat een ziekenhuistraject in voor onderzoeken. Voorman Henny Vrienten uit Tilburg is ziek meldt concertorganisator MOJO. Dat zei hij in het radioprogramma Met het oog op morgen.

Vrienten and his band Doe Maar had to unexpectedly decide to cancel the groups farewell tour due. 1 day agoHenny Vrienten de voorman Doe Maar gaat een ziekenhuistraject in voor onderzoeken. We betreuren allen dat de tour geen doorgang kan vinden Er worden geen mededelingen gedaan.

Tijdens het een uur durende afsluitende optreden werd de band bekogeld en kreeg Henny Vrienten een appel hard op zijn kaak. 1 day agoHenny Vrienten de voorman Doe Maar gaat een ziekenhuistraject in voor onderzoeken. In de jaren zestig speelde hij in diverse beatgroepen waaronder.

De concerten zullen niet worden ingehaald. Zanger en bassist Henny Vrienten 73 is ziek klinkt het. Dat heeft concertorganisator MOJO woensdag laten weten als aanvulling op het nieuws dat de 73-jarige.

De voorman van Doe Maar reageerde hiermee op de rel rond de gratis optredens tijdens de Dutch Grand Prix. Dat heeft concertorganisator MOJO woensdag laten weten als aanvulling op het nieuws dat de 73-jarige. Dat zei hij in het radioprogramma Met het oog op morgen.

Wat hij mankeert is niet bekendgemaakt. Zanger Henny Vrienten 73 zou nooit voor de koninklijke familie optreden. 1 day agoHenny Vrienten enters hospital trajectory for research Stars.


Henny Vrienten


Henny Vrienten Hij Zingt Omdat Ie Het Niet Zeggen Kan Ondergewaardeerde Liedjes Muziek Artiesten Muziek Liedjes


George Kooymans Henny Vrienten En Boudewijn De Groot Muziek Groot


Bodewijn De Groot En George Kooymans En Henny Vrienten Groot


Pin Op Wie Was Dat Ook Alweer


Doe Maar


Pin Op Geschiedenis


Pin Op Just Released


Boudewijn De Groot Henny Vrienten En George Kooymans Scheiding


Pin Op Tell Me More 2016


Homestead Bariton Guitar Of Henny Vrienten Doe Maar Vreemde Kostgangers


Henny Vrienten 1948 Dutch Composer Of Tv And Film Scores He Used To Be The Singer Songwriter And Bass Portrait Men With Music In Their Genes Pop B


Pin Op Special


Henny Vrienten Is Basgitarist En Zanger Van Doe Maar Face Historical Figures Men


Henny Vrienten 27 07 1948 Nederlandse Componist Bassist En Zanger Hij Werd Bij Het Grote Publiek Bekend Als Zanger Van D Zangers Muziek Artiesten Componisten


Ernst Jansz Reikt Eerste Exemplaar Solo Album Henny Vrienten Uit Melkw Album Solo Melkweg


Herman Brood Henny Vrienten Hermanbrood Kunst Muziek Mensen Kunst Muziek


Henny Vrienten Heineken Music Hall Amsterdam The Netherlands Doe Maar Muziek Artiesten Muziek Artiesten


Henny Vrienten Wikipedia